Menu

Vacatures FoodforCare


In verband met de gevolgen van het coronavirus staan de vacatures van Trainer in regio Amsterdam, Trainer in regio Den Haag en Manager Business Development momenteel on-hold. De vacature van F&B Hoste(ess) en Teamleader F&B is nog steeds vacant.

FoodforCare is een unieke voedingsformule. Alle gerechten binnen FoodforCare zijn speciaal ontwikkeld met verse, gezonde ingrediënten en bevatten belangrijke voedingswaarden die voor de individuele patiënt en zijn/haar herstel belangrijk zijn.

Patiënten krijgen gedurende de dag op vijf tot zeven eetmomenten kleine, smaakvolle en verleidelijke gerechten geserveerd. Of ze worden in de gelegenheid gesteld om deze te bestellen.

De patiënt heeft per ronde de keuze uit minimaal drie verschillende gerechten die op gastvrije wijze worden aangeboden. FoodforCare leidt ertoe dat er, idealiter, een gesprek plaatsvindt tussen patiënt en voedingsassistent, waarbij gezamenlijk gekozen wordt voor een gerecht.

De smaak, geur, voedingswaarden en portiegrootte zijn afgestemd op de verschillende patiëntengroepen. Per patiëntgroep wordt ook rekening gehouden met persoonlijke voorkeur, specifieke diëten, consistentie en voedselallergieën.

In totaal zijn er meer dan 1.000 gerechten ontwikkeld onder de naam FoodforCare. Het assortiment bestaat uit een zeer breed aanbod verse gerechten: shakes, smoothies, salades, soepshots, snacks, desserts en een warme maaltijd in een pannetje.

 

 

"Oprechte aandacht staat centraal bij FoodforCare. Het is bovendien een revolutie binnen

de zorg die maatschappij en individu dient en daar ben ik trots op! "

- Tobias, Business development manager -  

 


© 2020 Koninklijke Van den Boer Groep