Menu


Bediening


In verband met de gevolgen van het coronavirus staat deze vacature momenteel on-hold.

We reizen jaarlijks het hele land door om meer dan 4.000 partijen en evenementen te verzorgen zoals de Toppers, eredivisie wedstrijden, Indoor Brabant, Interlands, dinnershow Madame Jeanette en andere toonaangevende evenementen. Je komt op de meest bijzondere (soms zelfs internationale) locaties, waar je nog nooit eerder bent geweest. Daarnaast zijn we ook te vinden op verschillende vaste locaties waar onze teams iedere dag opnieuw klaar staan voor gast en opdrachtgever.

Waar kom je ons dan tegen? O.a. in de De Johan Cruijff ArenA, Studio21, Stadion Galgenwaard, het AFAS Circustheater, het Museumkwartier in
's-Hertogenbosch maar ook op de TEFAF in Maastricht en World Economic Forum in Davos (Zwitserland) en dan hebben we het nog niet eens over al die verschillende locaties waar wij met ons partycatering circus neerstrijken en van niks een oogverblindende eventlocatie maken.

Om onze teams te versterken zijn wij voor al die verschillende locaties en regio's op zoek naar “van nature” gastvrije jongens en meiden die ons voornaamste visitekaartje voor de schermen willen zijn. Als medewerker bediening ben je allround inzetbaar. Je werkzaamheden variëren van het serveren van drankjes tijdens borrels of het uitserveren van diners. Met een gevarieerd werkrooster het hele land door of met meer vastigheid op één van onze vaste locaties. In onze wereld van de gastronomie ben je in elk geval een onmisbare schakel en door jouw servicegerichtheid, passie en trots maak je het verschil als individu en met jouw team. Jij zorgt voor de unieke ervaring van onze gasten!Wat zoeken wij?

 • Je hebt een gastgerichte instelling;
 • Je verzorgt je uiterlijk en bent representatief;
 • Je bent flexibel, servicegericht en kwaliteit staat bij jouw hoog in het vaandel;
 • Je hebt geen bezwaar tegen gevarieerde werktijden en vindt het prima om in de avonden en weekenden te werken;
 • Horeca-ervaring is een pré;
 • Rijbewijs en eigen vervoer is zeker een meerwaarde.Wat hebben we jou te bieden?

 • Top collega's, je komt terecht in een gezellig team waar je inzet en mening worden gewaardeerd;
 • Een fantastische werkomgeving, je mag namelijk gaan werken op de meest gave plekken;
 • Uitdagende doorgroeimogelijkheden en toegang tot onze uitgebreide E-Campus waar wij ruim 100 cursussen en trainingen gratis voor jou beschikbaar stellen;
 • Een arbeidsovereenkomst op maat die past bij je beschikbaarheid (tussen minimaal 4 en maximaal 30 uur per week). 
 • Een bruisende personeelsvereniging waardoor je regelmatig een graantje mee kunt pikken van verschillende evenementen en/of theatervoorstellingen.
‘’Ik vind het iedere keer weer een feest om
met mijn collega’s te mogen samenwerken’’

– Evi, medewerker partycatering -
© 2020 Koninklijke Van den Boer Groep