Menu

Bediening


Pre-corona verzorgden we jaarlijks zo’n 2.000 events op locaties zoals in het AFAS Circustheater, dinnershows in Studio 21, wedstrijden en concerten in de Johan Cruijff ArenA en Stadion Galgenwaard en natuurlijk een groot aantal zakelijke en particuliere partijen door het hele land.

Het afgelopen jaar hebben we helaas minder events mogen verzorgen. Dat heeft nieuwe creativiteit opgeleverd, zoals driegangenmenu’s aan huis bezorgd, Backyard Restaurant en allerlei culinaire boxen als aanvulling op online events. Qua eventcatering staan we in de startblokken om los te gaan. Events die deze zomer in onze agenda staan zijn o.a. UEFA EURO 2020, EuroHockey Championships 2021, CHIO Rotterdam en TeamNL Olympic Festival.

Om onze teams te versterken zijn wij voor de regio Amsterdam, Utrecht en 's-Hertogenbosch op zoek naar “van nature” gastvrije jongens en meiden die ons voornaamste visitekaartje voor de schermen willen zijn. Als medewerker bediening ben je allround inzetbaar. Je werkzaamheden variëren van het serveren van drankjes tijdens borrels of het uitserveren van diners. Met een gevarieerd werkrooster het hele land door of met meer vastigheid op één van onze vaste locaties. In onze wereld van de gastronomie ben je in elk geval een onmisbare schakel en door jouw servicegerichtheid, passie en trots maak je het verschil als individu en met jouw team. Jij zorgt voor de unieke ervaring van onze gasten!
 


Wat hebben we jou te bieden?

Veel!

 • Een fantastische werkomgeving, je maakt namelijk onderdeel uit van de mooiste events op de meest bijzondere locaties!
 • Goede begeleiding door een vaste buddy.
 • Een heerlijke gratis personeelslunch- of diner als je rond etenstijden aan het werk bent.
 • Functie indeling conform Horeca cao en reiskostenvergoeding.
 • Een informele en familiaire sfeer.
 • Een o-uren oproepovereenkomst waarbij jij jouw flexibiliteit behoudt of een arbeidsovereenkomst op maat passende bij je beschikbaarheid. 
 • De unieke kans om gebruik te maken van onze eigen KVDBG-Academy met onwijs veel leuke trainingen waardoor jij iedere dag een stukje slimmer wordt!
 • And last but not least, de allerleukste collega’s!


Wat zoeken wij?

Een persoon die van nature gastvrij is, onze gasten ieder moment weer in de watten weet te leggen en zorgt voor een spectaculaire ervaring! En verder:

 • Ben jij flexibel, representatief en kwaliteit staat bij jouw hoog in het vaandel.
 • Is horeca ervaring (in het luxe segment) fijn. Heb je dit niet dan is het belangrijk dat je het leuk vind om hier alles over te leren.  
 • Heb jij geen bezwaar tegen gevarieerde werktijden en vind jij het prima om in de avonden en weekenden te werken.
   

 

 

‘’Ik vind het iedere keer weer een feest om
met mijn collega’s te mogen samenwerken’’

– Evi, medewerker partycatering -

 


© 2021 Maison van den Boer