MenuSalarisadministrateurDe afdeling HR & SA is een serviceafdeling binnen de Koninklijke Van den Boer Groep. De afdeling bestaat uit 4 medewerkers en verricht alle taken m.b.t. personeel voor 3 vennootschappen. Het team bestaat naast de salarisadministrateur uit een HR adviseur, een administratief medewerker HR en een corporate recruiter, onder leiding van de directeur services.

Wij zijn per direct op zoek naar een Salarisadministrateur 24-38 uur per week (parttime of fulltime).

Met de deur in huis vallend: het is van belang dat je zelfstandig een volledige salarisrun foutloos uit kunt voeren. Er is inhoudelijk back-up in het team, je staat er dus niet alleen voor en er is vakantievervanging, maar jij bent “de rots in de geldbranding”. 

We werken in AFAS Profit en voeden de uren vanuit Poolmanager. Die software moet je snel beheersen (je kent ze of je leert snel in digitale workflow-omgevingen).  De pensioenadministratie ligt bij je, en je neemt actief deel aan financiële vraagstukken met afdeling finance. Uiteraard vragen we om steeds meer business intelligence en kun je rapportages maken waarmee we ook echt kunnen sturen.

Indien je graag fulltime wilt werken dan behoren taken met betrekking tot urenverwerking van flexkrachten via uitzendbureaus ook tot je takenpakket. Je kunt hierbij denken aan het controleren van urenregistraties, het opvragen van missende informatie, invoeren van uren, het doorvoeren van correcties in uren, de controlelijst versturen naar uitzendbureaus en het controleren en corrigeren van binnengekomen facturen.

Het is heel prettig als je daarnaast assisteert bij projecten op HR-gebied, maar dat is uiteraard afhankelijk van je interesses, tijd en skills.
Wie gaat hierin slagen?


 • Minimaal een afgeronde MBO opleiding bij voorkeur in financiële richting;
 • In het bezit van een PDL-diploma;
 • Je bent minimaal 3 dagen in de week beschikbaar en bij voorkeur flexibel inzetbaar;
 • Enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je hebt een "9 tot af" mentaliteit en bent in staat je af te sluiten voor omgevingsfactoren;
 • Jij bent communicatief vaardig en geeft duidelijke adviezen.


Echte salarisadministrateurs houden van nauwkeurigheid, detail, gestructureerd werken en afspraken handhaven. Een eventcateraar zoals de Koninklijke Van den Boer Groep draait vooral om flexibiliteit en creativiteit. Dat is wel eens een uitdaging. Ga je hem aan?

Wat hebben we jou te bieden?

 • Leuke collega's, je komt terecht in een gezellig team waar je inzet en mening worden gewaardeerd;
 • Een bij de functie passend marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Je komt te werken bij een cateraar op hoog niveau en dat is uiteraard ook te zien aan onze uitgebreide personeelslunch;
 • Uitdagende ontwikkelmogelijkheden en toegang tot onze uitgebreide E-Campus waar wij ruim 120 cursussen en trainingen gratis voor jou beschikbaar stellen;
 • Een bruisende personeelsvereniging waardoor je regelmatig een graantje mee kunt pikken van verschillende evenementen en/of theatervoorstellingen. 
© 2019 Koninklijke Van den Boer Groep