Menu
Medewerker ADSWe reizen jaarlijks het hele land door om meer dan 4.000 partijen en evenementen te verzorgen zoals de Toppers, eredivisie wedstrijden, Indoor Brabant, Interlands, Dinnershows en andere toonaangevende evenementen. Je komt op de meest bijzondere (soms zelfs internationale) locaties, waar je nog nooit eerder bent geweest. Daarnaast zijn we ook te vinden op verschillende vaste locaties waar onze teams iedere dag opnieuw klaar staan voor gast en opdrachtgever.

Waar kom je ons dan tegen? O.a. in de De Johan Cruijff ArenA, Studio21, het AFAS Circustheater, Stadion Galgenwaard, het Museumkwartier in 's-Hertogenbosch maar ook op de TEFAF in Maastricht en World Economic Forom in Davos (Zwitserland) en dan hebben we het nog niet eens over al die verschillende locaties waar wij met ons partycatering circus neerstrijken en van niks een oogverblindende eventlocatie maken.

Om onze teams te versterken zijn wij voor al die verschillende locaties en regio's op zoek naar toppers die een belangrijke rol achter de schermen willen vervullen.

Je voert alle nodige op- en afbouwwerkzaamheden uit om het evenement te doen slagen: materialen lossen en verdelen, opbouw van bars en keukens, verdeling van stroom en het opstellen van meubilair. Je deelt de werkruimtes logisch in, houdt toezicht op zorgvuldig gebruik van de materialen en kan meewerken aan het verbeteren van onze dienstverlening. Het gaat om inrichtings- en gebruiksmaterialen voor keukens/pantry’s (barblokken, koelingen, warmtekasten), en meubilair, serveermaterialen en dranken voor de schermen. De functie vereist kracht en conditie.

Je werkt nauw SAMEN met het team van medewerkers dat bestaat uit koks, medewerkers bediening en chauffeurs. We zijn een feestbedrijf dus er mag gelachen worden!Wat zoeken wij? • Je bent flexibel, servicegericht en kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel;
 • Gevoel voor techniek is een must en je bent fysiek sterk;
 • Grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je kunt in topdrukte uitstekend doorwerken;
 • Je bent een pro-actieve persoonlijkheid die zijn zaken graag voor elkaar heeft;
 • Bezit van rijbewijs B is noodzakelijk en rijbewijs C is gewenst.
 • Horeca ervaring is een pré, je kunt in dat geval eventueel ook de collega’s in de bediening versterken. .Wat hebben we jou te bieden?

 • Leuke collega's, je komt terecht in een gezellig team waar je inzet en mening worden gewaardeerd;
 • Uitdagende doorgroeimogelijkheden en toegang tot onze uitgebreide E-Campus waar wij ruim 100 cursussen en trainingen gratis voor jou beschikbaar stellen;
 • Een arbeidsovereenkomst op maat die past bij je beschikbaarheid (tussen minimaal 16 en maximaal 30 uur per week);
 • Een bruisende personeelsvereniging waardoor je regelmatig een graantje mee kunt pikken van verschillende evenementen en/of theatervoorstellingen.


‘’Een feest moet lopen als een klok. Daarmee bedoel ik ook dat de gast slechts de wijzertjes mag zien en niet het raderwerk dat alles soepel laat verlopen’’ 

– Bas, Medewerker ADS –
© 2020 Koninklijke Van den Boer Groep