MenuEventmanager AFAS CircustheaterIn het AFAS Circustheater in Scheveningen beleef je een middag of avond om nooit te vergeten. Laat je meeslepen door indrukwekkende musicals, concerten, familievoorstellingen en andere theatershows.

Dagelijks 1700 gasten in de foyers voorzien van een drankje, in Le Cirque wordt genoten van een goede burger en nog 100 gasten voor een diner arrangement. Zo ziet een avond in het AFAS Circustheater eruit. En dan hebben het nog niet eens gehad over de op maat gemaakte evenementen binnen het theater. Ga jij deze uitdaging aan?

Als eventmanager geef je leiding aan een gemotiveerd jong team van medewerkers en samen zorg je ervoor dat alle gasten een onvergetelijke avond beleven. Je regelt alles van A tot Z en bent de schakel voor de operationele afdeling en hebt een nauwe samenwerking met Stage Entertainment.

Je verzorgt de volledige aansturing van de partij of theaterdag van het moment van lossen van de materialen en opbouw, tot aan personeelbriefing en ‘sfeermaken’, coördinatie van uitvoering van het draaiboek, managen van de verwachtingen van de gasten en/of opdrachtgever en regelen van de afbouw.

In je dagelijkse werkzaamheden regel je de financiële rapportages en zorgt ervoor dat de bedrijfsafspraken m.b.t. (kwaliteits-) uitstraling, HACCP-richtlijnen en andere huisregels worden nageleefd. Tevens bewaak je de efficiënte inzet van medewerkers en van doelmatig urengebruik. Aan het einde van de dag volgt uiteraard de financiële afwikkeling in al zijn facetten en wordt met de operationele afdelingen de samenwerking geëvalueerd om verbeterpunten in kaart te brengen.


Wie zoeken wij?  • Een HBO-diploma in een hospitality-richting;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring met uitvoering van hoogwaardige horeca-dienstverlening;
  • Aantoonbare leidinggevende ervaring;
  • Een goed ontwikkeld oog voor detail;
  • Je bent een operationele know-how (‘you’ve been there’);
  • Je beschikt over een extraverte communicatiestijl en voorbeeldgedrag, ook qua representativiteit.Wat hebben we jou te bieden?  • Leuke collega's, je komt terecht in een gezellig team waar je inzet en mening worden gewaardeerd;
  • Salaris conform de CAO voor Horeca en aanverwante bedrijf,  schaal 5/6;
  • Uitdagende doorgroeimogelijkheden en toegang tot onze uitgebreide E-Campus waar wij ruim 100 cursussen en trainingen gratis voor jou beschikbaar stellen;
  • Een bruisende personeelsvereniging waardoor je regelmatig een graantje mee kunt pikken van verschillende evenementen en/of theatervoorstellingen. 

‘’ Gasten met een glimlach naar huis, daar doen we het voor ‘’

- Kelly, Eventmanager -

© 2019 Koninklijke Van den Boer Groep