Menu

Accountmanager (regio Amsterdam) 


Voor de regio Amsterdam zoeken wij een innemende én ondernemende accountmanager die vanaf september 2021 het visitekaartje van Maison van den Boer is bij nationale en internationale opdrachtgevers, leveranciers en  spraakmakende eventlocaties binnen en buiten onze hoofdstad.

Over Maison van den Boer
Maison van den Boer is één van de sterkste merken in de party- en eventcatering, sinds 2006 met het predicaat Koninklijk. Met onze full-service insteek en de zorg dat elk detail klopt, bieden we opdrachtgevers de vrijheid hebben om te genieten. Voor de pandemie verzorgden we een groot aantal zakelijke en particuliere projecten door het hele land en events op locaties zoals in de Beurs van Berlage, in de Johan Cruijff ArenA, Stadion Galgenwaard, het AFAS Circustheater en Studio 21.

Het afgelopen jaar hebben we helaas minder events mogen verzorgen. Dat heeft nieuwe creativiteit opgeleverd, zoals driegangenmenu’s aan huis bezorgd, het concept Backyard Restaurant en allerlei culinaire boxen als aanvulling op online events. Qua eventcatering zijn we inmiddels in volle gang met en of in voorbereiding op de events van deze zomer zoals o.a. UEFA EURO 2020, EuroHockey Championships 2021, CHIO Rotterdam en TeamNL Olympic Festival.

Nieuwsgierig waar we vandaag mee bezig zijn? Bekijk ons Instagram-account, waar we meerdere malen per week updates plaatsen!

Wat ga je doen?

Jij bent het gastvrije gezicht van Maison van den Boer bij nationale en internationale opdrachtgevers en parels van eventlocaties. Je bent een natuurtalent in het onderhouden van relaties: overal waar jij komt, laat je een grote glimlach achter. In overleg met de opdrachtgever bedenk jij de mooiste events binnen en buiten Amsterdam. Deze beleving vertaal je in onderscheidende offertes, waar niemand ‘nee’ tegen kan zeggen.

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het hele salestraject: van acquisitie tot en met aftersales. Je zoekt continu naar vernieuwing, nieuwe kansen en nieuwe accounts. Je weet de wensen van opdrachtgevers om te zetten in relevante concepten en verrassende offertes. En je weet met jouw kennis en netwerk goed in te spelen op kansen in de markt. Herken jij jezelf hierin? Dan willen wij jou graag beter leren kennen!

Bij Maison van den Boer maken we hard werken leuk. Je hebt de flexibiliteit om je eigen agenda in te richten, want jouw baan is niet tussen 9 en 6 te passen. We zien graag eigen verantwoordelijkheid en zelfsturende professionals. Wij geloven dat als jij de vrijheid hebt om je werk op jouw manier te kunnen doen, je in staat bent om optimaal te presteren.

Verder een greep uit je belangrijkste werkzaamheden:

 • Je houdt je bezig met acquisitie en bent continu je salesfunnel aan het vullen en optimaliseren.
 • Je ziet kansen in de markt en weet deze met overtuiging te benutten en om te zetten naar definitieve opdrachten.
 • Je geeft onze vaste en gewaardeerde relaties de persoonlijke aandacht die zij van ons gewend zijn.
 • Je brengt de markt in kaart, maakt een effectief salesplan en zorgt ervoor dat Maison van den Boer zichtbaar is in Amsterdam op de juiste locaties, kanalen en bijeenkomsten.
 • Je zet salesacties op en zorgt voor de verslaglegging hiervan.
 • Je bent in staat heldere analyses en rapportages te maken die jouw sales prestaties inzichtelijk maken.
 • Je weet helder met je opdrachtgever te communiceren om een hoge tevredenheid te realiseren en zorgt voor een duidelijke overdracht naar collega's in de uitvoer.

 

Wat hebben we jou te bieden? Veel!

 • Je werkt aan de meest bijzondere events waar jouw creatieve ideeën deel van uitmaken!
 • Een leuke afwisselende sales functie met als uitvalsbasis de historische Beurs van Berlage in Amsterdam.
 • Enthousiaste collega’s die jou met raad en daad terzijde staan en jou inspireren met hun kennis en expertise.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, eigen initiatief en kennisdeling.
 • Relaties die er toe doen in het Amsterdamse circuit.
 • Een jaarcontract met uitzicht op vaste aanstelling.
 • De functie is ingedeeld in salarisschaal 7 – 13 van de Horeca Cao.  
 • Arbeidsvoorwaarden zoals een telefoon, laptop, eventuele leaseauto en de mogelijkheid om ook thuis te werken zijn bij ons prima geregeld.


Wie gaat hierin slagen?

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding, bijvoorbeeld Hoge Hotelschool, Event- of Leisuremanagement, of een Commerciële opleiding.
 • Je hebt affiniteit met de hospitality branche en liefde voor ons mooie vak!
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als accountmanager.
 • Je werkt graag met targets en bent dan juist extra gemotiveerd om deze targets te overtreffen.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, waarbij ook de Engelse taal geen probleem vormt (zowel mondeling als schriftelijk).
 • Je beschikt over een relevant netwerk in Amsterdam.


Hoe gaan we verder?
Bij Maison van den Boer vinden we het belangrijk dat wij jou goed leren kennen en niet minder belangrijk dat jij ons goed leert kennen. Daarom vinden tijdens het sollicitatieproces meerdere gesprekken plaats.

We kijken ernaar uit je te ontmoeten. Onze salescollega’s maken je graag wegwijs in de bijzondere wereld van event- en partycatering, waar we al 115 jaar bezig zijn met de smaken van morgen!


© 2021 Maison van den Boer